TT Gradnja d.o.o.
Mob: +386 31 209 454
Email: info@bioklimatskepergole.si

Izjava o zasebnosti

Domov » Izjava o zasebnosti

— S to izjavo se zavezujemo, da bomo varovali zasebnost uporabnikov, strank in obiskovalcev naše spletne strani ter varnost osebnih podatkov, ki nam jih posredujejo preko spletne strani.

To obvestilo opisuje vrsto podatkov, ki jih lahko zberemo od vas, ko obiščete našo spletno stran, in pojasnjuje, kako uporabljamo te podatke in korake, ki jih izvajamo za njihovo zaščito. V obvestilu so opisane tudi možnosti, ki jih imate glede zbiranja in uporabe vaših podatkov, ko obiščete našo spletno stran.

Katere podatke o vas zbiramo in kako jih uporabljamo?

Na splošno lahko obiščete našo spletno stran, ne da bi razkrili kakršne koli osebne podatke o sebi. Ne zbiramo osebnih podatkov o vas (kot so vaše ime in kontaktni podatki), ko obiščete to spletno mesto, razen če prostovoljno posredujete podatke z uporabo enega od razpoložljivih obrazcev za določen namen (kontaktni obrazec, obrazec za registracijo, obrazec za nakupovanje, naročnina na glasilo) in s tem dajete soglasje za zbiranje in uporabo vaših osebnih podatkov za navedene namene. Vsi osebni podatki se uporabljajo izključno za namene, za katere so bili zbrani in za katere je bilo dano soglasje. Privolitev za obdelavo osebnih podatkov lahko dajo osebe, stare 16 let ali več, za osebe, mlajše od 16 let, pa lahko privolitev poda starš ali skrbnik. Zbranih podatkov ne bomo na noben način posredovali nepooblaščenim tretjim osebam, razen za namene, ki jih določa zakon. Vsi podatki se izbrišejo po prenehanju namena, za katerega so bili zbrani, to je prenehanju pogodbenega razmerja, najkasneje pa po izteku vseh zakonskih obveznosti v zvezi s hrambo osebnih podatkov.

Vrste osebnih podatkov, ki se obdelujejo

Osebni podatki, ki se zbirajo na podlagi kontaktnega obrazca, so: ime in priimek, e-pošta in telefonska številka.

Podatki, ki se samodejno zbirajo na naši spletni strani

V dnevniških datotekah strežnika samodejno zbiramo podatke, kot so vaš naslov IP, vrsta brskalnika, strani za preusmeritev/izhod in operacijski sistem. Te podatke uporabljamo za upravljanje naših spletnih mest in naših tehničnih rešitev, da razumemo, kako obiskovalci krmarijo po našem spletnem mestu in storitvah, ter za izboljšanje vaše izkušnje pri uporabi naših spletnih mest in storitev.

Dostop do vaših osebnih podatkov in njihovo posodabljanje

Naš uporabnik ima vedno naslednje pravice:

– pravica do dostopa in vpogleda v podatke
– pravica do obveščenosti o obdelavi osebnih podatkov
– pravica do prenosljivosti podatkov
– pravico do preklica soglasja
– pravica do pritožbe
– pravico do popravka in spremembe osebnih podatkov v primeru, da so podatki nepopolni ali nepravilni
– pravica do izbrisa v primerih, kot so prenehanje namena obdelave, umik soglasja ali v primeru ugovora

Če želite uveljavljati katero od zgoraj navedenih pravic, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Kontaktirate nas lahko tudi po telefonu, navedenem na spletnem mestu, ali nam pošljete pošto na naš naslov, naveden na spletnem mestu.

Varnost vaših osebnih podatkov

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Prilikom davanja vaših osobnih podataka putem naše web stranice, ove se informacije šalju putem interneta sigurno pomoću visokokvalitetnih šifriranja i spremaju na naše sigurne servere koji se nalaze u EU.