TT Gradnja d.o.o.
Mob: +386 31 209 454
Email: info@bioklimatskepergole.si

O podjetju

Domov » O podjetju

TT GRADNJA d.o.o. je sodobno rastoče podjetje, ki s svojo ponudbo vključuje zunanje mizarstvo z najbolj priljubljenimi materiali pvc-alu programa ter edinstveno kolekcijo bioklimatskih pergol in senčnikov.

Zahvaljujoč nenehnemu vlaganju v kakovost, pestre vsebine ponudbe in v sodelovanju s priznanimi proizvajalci smo na enem mestu ustvarili edinstveno ponudbo vsega za dom.

Imamo izdelke izjemno enostavne za vzdrževanje, ki z novimi oblikovalskimi rešitvami zagotavljajo večjo varnost. Sedanje in prihodnje poslovanje temelji na spoštovanju pravil stroke in odgovornosti za strokovno in odgovorno opravljeno delo. Naše delo odraža zavezanost kakovosti, funkcionalnosti in estetiki.

Ustvarjamo blagovno znamko za inovativnost, zanesljivost, izkušnje in visoko kakovost.

Z visoko kakovostnimi materiali, zagotavljamo dolgotrajno funkcionalnost, s čimer povečujemo vrednost nepremičnine.

Profesionalna namestitev zagotavlja visoko funkcionalno varnost. S svojim poslovanjem imamo sodobne, zanimive in večnamenske rešitve za urejanje okolice z najboljšimi sistemi v svojem razredu.

Združujemo inteligentne tehnične rešitve in vrhunsko estetiko, izdelano do sleherne potankosti. Izpolnjujemo individualne želje in spoštujemo različne okuse.

Dvigujemo standarde kakovosti, energetske učinkovitosti, oblikovanja in skrbi za okolje. Prisluhnemo povratnim informacijam in potrebam strank, saj je to naše vodilo do končnega uspeha. Stranke nas cenijo, ker pri nas prejmejo največ za svoj denar.

Namensko uporabljamo najboljše lastnosti vseh materialov, potrditev prave usmeritve pa so priznani EU partnerji, ki jih zastopamo, ter reference v obliki zadovoljnih strank, ki se vedno znova vračajo k nam.

Ustvarite svoj dom s svojo domišljijo in naj skupaj z vami dokonča TT GRADNJA d.o.o. na prepričljiv in realen način!